Ενεργεια σε αρμονεία με την φύση
Ο Ήλιος πληρώνει το λογαριασμό
Ο Ήλιος πληρώνει το λογαριασμό
Net-Metering Αυτόνομα Αυτοπαραγωγή
KARANTONIS NET-METERING GR
Καραντώνης Net-Metering
Μειώστε Το Λογαριασμό

Αξιόπιστη

Η 30χρονη εμπειρία του Ομίλου Καραντώνη στον τομέα της Ενέργειας, σε συνδυασμό με την πιστοποιημένη τεχνογνωσία και τις διαδικασίες ελέγχου ποιότητας που εφαρμόζονται, καθιστά την K-ENERGY by Karantonis μία από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές στον κλάδο της Ενέργειας και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Προσιτή

Έχοντας απόλυτο προσανατολισμό την ικανοποίηση του πελάτη και την παροχή υψίστης ποιότητας υπηρεσιών προς αυτόν, εγγυούμαστε την καλύτερη δυνατή σχέση της τιμής προς την ποιότητα. Η αξία αυτή και η ασφάλεια που μας παρέχει η εμπειρία του Ομίλου κάνει την K-ENERGY by Karantonis οικονομικά προσιτή για κάθε οικιακό, εμπορικό και βιομηχανικό καταναλωτή.

Βιώσιμη

Η διαγραφόμενη αυξητική τάση στο κόστος της ενέργειας κάνει επιτακτική την ανάγκη του καταναλωτή να ψάξει για λύσεις που θα αντισταθμίσουν πλήρως τις ενεργειακές του ανάγκες. Η διαπιστευμένη εμπειρία του Ομίλου Καραντώνη στις τεχνολογικές και ενεργειακές εφαρμογές αποτελεί την εγγύηση στις αποδόσεις των συστημάτων και υπηρεσιών μας. Με παρακαταθήκη τις αξίες αυτές, η K-ENERGY by Karantonis προτείνει βιώσιμες λύσεις που καλύπτουν τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Η K-ENERGY by Karantonis είναι εντεταλμένη να υπηρετήσει το κοινό όφελος διατηρώντας τις ισορροπίες στο περιβάλλον που ζούμε σήμερα, το οποίο θα παραδοθεί στις επόμενες γενιές. Με εφόδια τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και την Εξοικονόμηση Ενέργειας, μέσα από την ορθολογιστική και συνετή διαχείριση της, θέσαμε ως στόχο της αποστολής μας να αφήσουμε το δικό μας θετικό αποτύπωμα στην προσπάθεια μείωσης των Ρύπων στο Περιβάλλον μας.

Με Όραμα την απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και τη συνακόλουθη επιβάρυνση του περιβάλλοντος με τις εκπομπές ρυπογόνων αερίων, αποσκοπούμε στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και στην παραγωγή αγνής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας Ενέργεια συνυφασμένη με το φυσικό περιβάλλον για ένα καλύτερο αύριο, Ενέργεια σε Αρμονία με τη Φύση.

Η παραγωγή ενέργειας από τον ήλιο στην Κύπρο είναι μία πολύ ελκυστική και παράλληλα βιώσιμη επένδυση με ποικίλες εφαρμογές στην γεωργοκτηνοτροφία όπως...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ