Πιστοποίηση Συμβούλου Παθητικού Κτιρίου Κύπρος Passive House Consultant Cyprus

Τι είναι τα Παθητικά Κτίρια και πώς λειτουργούν

Τα παθητικά σπίτια ή Passive Houses, όπως ονομάζονται πιο συχνά πλέον στην Ε.Ε., είναι τα σπίτια αυτά που χαρακτηρίζονται από μεγάλη θερμική άνεση σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, διατηρώντας σταθερές θερμοκρασίες σε όλους τους χώρους του σπιτιού χωρίς υγρασία, με καλό αερισμό και πολύ χαμηλή έως μηδενική ενεργειακή κατανάλωση.

Τα κτίρια αυτά λοιπόν, ψύχονται ή θερμαίνονται παθητικά, κάνοντας αποτελεσματική χρήση του ήλιου, των εσωτερικών πηγών θερμότητας και της ανάκτησης θερμότητας με αποτέλεσμα, τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης και ψύξης να μην είναι απαραίτητα ακόμη και στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες.

Φάνος Καραντώνης & ακόμη μια καταξίωση για την K-ENERGY

O Φάνος Καραντώνης (M.Sc. Electrical Engineer), στέλεχος της έμπειρης και καταρτισμένης ομάδας ενεργειακών μηχανικών της K-ENERGY στην Κύπρο, έλαβε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου (Ε.Ι.ΠΑ.Κ) Πιστοποίηση Συμβούλου Παθητικού Κτιρίου (Passive House Consultant). Αυτό, όχι μόνο μας κάνει περήφανους, αλλά αποτελεί ακόμη μια τρανή απόδειξη ότι η K-ENERGY είναι ο κατάλληλος σας σύμμαχος, για την απαραίτητη καθοδήγηση που χρειάζεστε, από τον σχεδιασμό, την επιλογή των ενεργειακών συστημάτων, μέχρι και την ενδεδειγμένη εφαρμογή των ενεργειακών συστημάτων σε ένα παθητικό κτίριο. Για περισσότερες πληροφορίες και καθοδήγηση, τηλεφωνήστε μας στο 22311234 και μιλήσετε σε ένα από τους ενεργειακούς μηχανικούς μας ή μέσω email στο k-energy@karantonis.com.cy.

karantonis symvoulos pathitika spitia

 

 

 

 

 

GET IN TOUCH

The sun pays the bill! If you are interested in a Net Metering system contact us for a free evaluation of your place and proposal.Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input


Invalid Input
T: +(357) 22 311 234
F: +(357) 22 317 305

 

E: k-energy@karantonis.com.cy

LATEST ANNOUNCEMENTS

  • ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣΗΣ - Κενή Θέση Business Developer Read More
  • Πιστοποιημένος Σύμβουλος Παθητικών Κτιρίων Read More

LATEST ARTICLES

  • Ζήσε Άνετα & Οικονομικά View
  • Στο +2% από Σεπτέμβριο… είστε έτοιμοι; View