ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ “ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ & ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ” | ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ

Μετά το μεγάλο ενδιαφέρον για την δεύτερη και τελευταία φάση του σχεδίου με επιχορήγηση Εξοικονομώ και Αναβαθμίζω στις κατοικίες, το Υπουργείο ανακοίνωσε την λήξη της υποβολής των αιτήσεων. Παραμένει ωστόσο ανοιχτό για τις κατοικίες στην περιοχή των Βρετανικών Βάσεων.

Το σχέδιο Εξοικονομώ και Αναβαθμίζω είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να αναβαθμίσετε την υφιστάμενη κατοικία σας με μειωμένο κόστος που καλύπτεται από την χορηγία και μπορεί να καλύψει τις πιο κάτω βασικές επιλέξιμες δαπάνες:

  • Θερμομόνωση τοιχοποιίας
  • Θερμομόνωση Οροφής
  • Κουφώματα Αλουμινίου

Άλλες προαιρετικές επιλέξιμες δαπάνες οι οποίες καλύπτονται από το σχέδιο είναι η εγκατάσταση αντλίας θερμότητας, κλιματιστικών κ.α.

Ποσό Επιχορήγησης

Το ύψος της χρηματοδότησης φτάνει το είναι 50% επί του συνολικού εγκεκριμένου προϋπολογισμού της πρότασης, ενώ για περιπτώσεις δικαιούχων που εμπίπτουν στους ευάλωτους καταναλωτές το ποσοστό χρηματοδότησης αυξάνεται στο 75%. Συνολικά η επιχορήγηση μπορεί να φτάσει τις €25,000.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο  22 311234 ή μέσω email στο  [email protected].