Συνεχόμενες αυξήσεις σε πετρέλαιο και ηλεκτρικό μέχρι το 2019! Εσύ πόσο ακόμα αντέχεις να πληρώνεις;

Συνεχόμενες αυξήσεις σε πετρέλαιο και ηλεκτρικό μέχρι το 2019! Εσύ πόσο ακόμα αντέχεις να πληρώνεις;

Μήνα με τον μήνα διαπιστώνουμε την αύξηση στο κόστος ενέργειας με επακόλουθο να αυξάνεται το κόστος μίας κατοικίας για να διατηρήσει την θερμική άνεση στους χώρους της. Με τα σωστά ενεργειακά συστήματα μπορείτε να παράγετε την δική σας δωρεάν ενέργεια, καθώς και να περιορίσετε τη ροή της θερμότητας από και πρός τους χώρους του κτιρίου ανάλογα με την εποχή. Με πολύχρονη γνώση και εμπειρία μας στα Ενεργειακά Συστήματα, ετοιμάσαμε τον πιο κάτω οδηγό που θα σας βοηθήσει να φτιάξετε την δική σας Ιδανική Κατοικία με σχεδόν μηδενικό κόστος σε ανάγκες ενέργειας.

Net Metering – Μηδενίστε τους λογαριασμούς σας

Τα φωτοβολταϊκά είναι τα πλέον κατάλληλα συστήματα για την διασφάλιση σταθερότητας κόστους για Νέες και Υφιστάμενες κατοικίες και υποστατικά καθώς μετατρέπουν την ηλιακή ακτινοβολία σε ηλεκτρική ενέργεια. Στην Κύπρο τα φωτοβολταϊκά συστήματα προσφέρονται ιδιαίτερα λόγο της μεγάλης ηλιοφάνειας που έχουμε τους περισσότερους μήνες του χρόνου. Τα πλεονεκτήματα είναι η εξοικονόμηση, η οικολογική παραγωγή ενέργειας, η αθόρυβη και ασφαλής λειτουργία, η ελάχιστη συντήρηση που απαιτείται ενώ η διάρκεια ζωής των συστημάτων είναι πέραν των 25 χρόνων. Η ηλιακή ενέργεια είναι ιδανική, αφού είναι δωρεάν και στην Κύπρο υπάρχει μεγάλη ηλιοφάνεια για περισσότερες από 325 μέρες τον χρόνο.

Heat Pump – Ιδανική λύση για θέρμανση

Ο χειμώνας πλησιάζει και οι ανάγκες θερμότητας στους χώρους μας αυξάνονται. Οι αντλίες θερμότητας αποτελούν μια από τις βέλτιστες και ενδεδειγμένες λύσεις για εγκαταστάσεις θέρμανσης σε κτίρια, μετατρέποντας το ίδιο το δάπεδο σε θερμαντικό σώμα. Οι αντλίες θερμότητας διασφαλίζουν καλύτερες συνθήκες άνεσης από κάθε άλλο σύστημα θέρμανσης και αποτελούν την οικονομικότερη επιλογή, ειδικά όταν συνδυάζεται με συστήματα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ολοκληρωμένης θερμομόνωσης στο κτήριο. Ακόμα και στις υφιστάμενες κατοικίες μπορείτε να αντικαταστήσετε των λέβητα πετρελαίου με σύστημα αντλίας θερμότητας μιας και ο χειμώνας πλησιάζει και θα χρειαστείτε να εφοδιαστείτε με πετρέλαιο σε υψηλότερη τιμή. Στις υφιστάμενες και νέες κατοικίες, σε συνδυασμό με Φωτοβολταϊκά μπορεί να έχει σταθερά σχεδόν μηδενικό λειτουργικό κόστος ενώ παράλληλα μπορείτε να απολαμβάνετε ομοιόμορφη και σταθερή θερμοκρασία, δυνατότητα αυτονομίας σε κάθε δωμάτιο, χαμηλό κόστος λειτουργίας και συντήρησης και εξοικονόμηση χώρου.

Ολοκληρωμένη Θερμομόνωση – Μείωση Ενεργειακής Απώλειας

Η Εξωτερική θερμομόνωση και τα θερμομονωτικά κουφώματα είναι τα βασικά παθητικά στοιχεία του κτιρίου που μπορούν να μειώσουν στο ελάχιστον την επιρροή των εξωτερικών θερμοκρασιακών συνθηκών στο εσωτερικό του κτιρίου που σε συνδυασμό με τη χρήση συστημάτων υψηλής απόδοσης στη θέρμανση και ψύξη (heat pump) και τα φωτοβολταϊκά συστήματα μπορούν να διασφαλίσουν την πλήρη και μόνιμη απεξάρτηση από το πετρέλαιο και το ηλεκτρικό ρεύμα. 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Χρειάζεται προσοχή στην εγκατάσταση των πιο πάνω ενεργειακών συστημάτων όμως ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δοθεί τόσο στο σύστημα θερμομόνωσης που θα εγκατασταθεί στο σπίτι σας όσο και στον τρόπο εφαρμογής του. Τα συστήματα θερμομόνωσης θα πρέπει να φέρουν πιστοποίηση EOTA, καθώς και εγγύηση από τον ίδιο τον κατασκευαστή. Επιπλέον η εφαρμογή των συστημάτων θα πρέπει να γίνονται από εγκεκριμένους εγκαταστάτες για την διασφάλιση της σωστής εφαρμογής τους. Με αυτά τα κριτήρια εξασφαλίζεται σε εσάς και την οικογένεια σας μια άνετη διαβίωση σε βάθος χρόνου. Η εταιρία μας ως εγκεκριμένος εγκαταστάτης θερμομόνωσης μπορεί να σας προσφέρει γραπτές εγγυήσεις τόσο για τα υλικά και τα συστήματα θερμομόνωσης κατευθείαν από τους κατασκευαστές, όσο και για την εφαρμογή της θερμομόνωσης.

Επικοινωνήστε με ένα από τους ενεργειακούς μηχανικούς της εταιρείας μας για σωστή καθοδήγηση και λύσεις για την δική σας κατοικία, χτισμένη με τα κατάλληλα ενεργειακά συστήματα, εκμεταλλευόμενοι τόσο την εμπειρία μας όσο και την γνώση μας. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 22311234 ή μέσω email στο [email protected].