Προκηρύχθηκε το Νέο Σχέδιο Επιχορήγησης «Θερμομόνωσης Οροφής σε υφιστάμενες Κατοικίες»

Free download-ROOF website

Προκηρύχθηκε το Νέο Σχέδιο Επιχορήγησης «Θερμομόνωσης Οροφής σε υφιστάμενες Κατοικίες»

Έγινε η προκήρυξη από το Υπουργείο Ενέργειας Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού, για το νέο σχέδιο ενεργειακής αναβάθμισης Οροφών σε υφιστάμενες κατοικίες με επιχορήγηση.

Το σχέδιο είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να αναβαθμίσετε την οροφή της κατοικίας σας με μειωμένο κόστος που καλύπτεται από την χορηγία.  Με την θερμομόνωση της οροφής περιορίζετε σημαντικά τις απώλειες θερμότητας, σε ποσοστό 25-30%, προσφέροντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στην οικογένεια σας.

Ποσό Επιχορήγησης

Το συνολικό ύψος της επιχορήγησης θα είναι στα 3 εκ. Ευρώ ενώ το ύψος της χρηματοδότησης ανα αιτητή αναμένετε να είναι στο 25% επί του συνολικού εγκεκριμένου προϋπολογισμού της πρότασης με μέγιστο ποσό τα €1,250.00.

Περισσότερες λεπτομερείς σχετικά με τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις μπορείτε να δείτε στον οδηγό του σχεδίου που ετοιμάσαμε για εσάς.

Ενδιαφέρεστε να πάρετε τον οδηγό και να προχωρήσετε άμεσα με τις εργασίες και την υποβολή αίτησης; Εμείς μπορούμε να σας εγγυηθούμε το αποτέλεσμα που θέλετε και 100% εγγυημένη έγκριση της αίτησης σας.

Μετά την υποβολή των στοιχείων σας στην πιο κάτω φόρμα ένας εξειδικευμένος ενεργειακός μηχανικός της Karantonis Group θα επικοινωνήσει μαζί σας για τις λεπτομέρειες. Η εταιρία μας μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε πάντα με πιστοποιημένα συστήματα και γραπτές εγγυήσεις για το αποτέλεσμα.

Πατήστε πιο κάτω «ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ» και ξεκινήστε τώρα!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την θερμομόνωση της οροφής μπορείτε να δείτε εδώ.